Friday, October 28, 2005

Bilgi'de İftar

Arkamızda bıraktığımız şu güzide hafta içinde iki kere nadide eğitim yuvası,okul için değil yaşam için öğreten yer Bilgi'de iftar yapmak zorunda kaldık. Salı günü saygıdeğer WestHam United'lı Gareth Winrow'un ek dersi nedeniyle okuldaydık. Komedi Dans Üçlüsü(Sinan-Alihan-Ertan) olarak,ezanın okunmasıyla beraber sınıfa elimize Burger King paketleriyle girdik ve barbekü soslu,sarmısaklı mayonezli bir iftar yaptık. Burada bizlere eşlik eden arkadaşlarımız ise Nezahat,Nur ve Damla idi. Tabii işin cefasını biz çektik:P Bu olay Alihan'ın mini mini arabası Tonyukuk'un ön tarafında küçük bir çiziğe mal oldu.Kendisine geçmiş olsun diyoruz.

Perşembe günü ise daha düz oldu sınavdan mütevellit.Sınavda kol gibiydi...Her neyse bu iftarda ise Komedi Dans Üçlüsü'ne Nur eşlik etti.(saygılar ablama!!:)) Bu arada Alihan'a şunu söylemek istiyorum:Araba kullanmasını öğren olm!!! Rauf'un Kangoo'ya dokunma bi daha:))

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

yaww hakkaten komikti sinan,burger king paketlerini gareth'ın gözüne soka soka gecip geldiniz yaa:)
tabi bide paket hışıtısından hoca ders anlatamadı sesini fln yükseltti,ben o arada patetesimi barbekü sosuna daldırmakla mesguldüm :D
buradan sana tekrar tesekkür ederim arkadasım bizi aç ve bilaç bırakmadınız saolun var olun :D

1:00 PM  

Post a Comment

<< Home